Elektricien in Evere

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Evere? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

BRS

5 minuten rijden naar Evere
5 minuten rijden

Elecvision

7 minuten rijden naar Evere
7 minuten rijden

Aeck Lighting

10 minuten rijden naar Evere
10 minuten rijden

Wim Van Hoeymissen

20 minuten rijden naar Evere
20 minuten rijden

AS Technics

20 minuten rijden naar Evere
20 minuten rijden

Energco

20 minuten rijden naar Evere
20 minuten rijden

Pieter Claes

20 minuten rijden naar Evere
20 minuten rijden

Jeroen Van den Bergh

20 minuten rijden naar Evere
20 minuten rijden

Broers Algemene Electriciteitswerken

half uur rijden naar Evere
half uur rijden

Nathan van den Akker

half uur rijden naar Evere
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Evere, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Evere, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Evere, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Brussel, Bruxelles, Diegem, Elsene, Etterbeek, Ganshoren, Haren, Ixelles, Jette, Koekelberg, Kraainem, Laeken, Machelen, Molenbeek-Saint-Jean, Neder-Over-Heembeek, Saint-Gilles, Saint-Josse-Ten-Noode, Schaerbeek, Sint-Stevens-Woluwe, Sterrebeek, Strombeek-Bever, Wezembeek-Oppem, Woluwe-Saint-Lambert, Woluwe-Saint-Pierre, Zaventem

Verdeelkast

Simpelweg: Een verdeelkast verdeelt de energie over de gehele woning, met andere woorden de verdeelkast is een heel belangrijk onderdeel en alles wat u hierin kan terugvinden, zoals de onderbrekingsschakelaar, differentieelschakelaar, zekeringen, kringen, enz.. moet dan ook in orde zijn om veiligheid te kunnen garanderen. Deze veiligheid kan enkel een elektricien u bieden.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.