Elektricien in Pepingen

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Pepingen? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Lammens Elektriciteitstechnieken

10 minuten rijden naar Pepingen
10 minuten rijden

AS Technics

10 minuten rijden naar Pepingen
10 minuten rijden

Planet-Eco

kwartier rijden naar Pepingen
kwartier rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Johan Van Driessche

20 minuten rijden naar Pepingen
20 minuten rijden

Frema Technics

half uur rijden naar Pepingen
half uur rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Jonas De Ville

half uur rijden naar Pepingen
half uur rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Elecvision

half uur rijden naar Pepingen
half uur rijden

Energco

half uur rijden naar Pepingen
half uur rijden

Wim Van Hoeymissen

half uur rijden naar Pepingen
half uur rijden

Electrotechnieken DS

half uur rijden naar Pepingen
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Pepingen, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Pepingen, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Pepingen, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Beert, Bellingen, Bierghes, Bogaarden, Buizingen, Elingen, Gaasbeek, Gooik, Halle, Heikruis, Herfelingen, Huizingen, Kester, Leerbeek, Lembeek, Lennik, Oetingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Oudenaken, Saintes, Sint-Kwintens-Lennik, Sint-Laureins-Berchem, Sint-Martens-Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Vlezenbeek

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.