Elektricien in Elingen

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Elingen? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Lammens Elektriciteitstechnieken

10 minuten rijden naar Elingen
10 minuten rijden

AS Technics

10 minuten rijden naar Elingen
10 minuten rijden

Planet-Eco

kwartier rijden naar Elingen
kwartier rijden
Aangedreven door de natuur en toch hetzelfde comfort

Johan Van Driessche

kwartier rijden naar Elingen
kwartier rijden

Frema Technics

half uur rijden naar Elingen
half uur rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Elecvision

half uur rijden naar Elingen
half uur rijden

Energco

half uur rijden naar Elingen
half uur rijden

Electrotechnieken DS

half uur rijden naar Elingen
half uur rijden

Wim Van Hoeymissen

half uur rijden naar Elingen
half uur rijden

Jonas De Ville

half uur rijden naar Elingen
half uur rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Elingen, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Elingen, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Elingen, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Beert, Bellingen, Bogaarden, Borchtlombeek, Buizingen, Gaasbeek, Gooik, Halle, Heikruis, Herfelingen, Kester, Leerbeek, Lembeek, Lennik, Oetingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Oudenaken, Pepingen, Schepdaal, Sint-Kwintens-Lennik, Sint-Laureins-Berchem, Sint-Martens-Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Strijtem, Vlezenbeek

Rolluiken

Elektrische rolluiken bieden heel wat voordelen, namelijk: Er valt veel moeilijker in te breken; ze zijn zonwerend, geluiddempend en isolerend, en tot slot wat dacht u van meer privacy? Een elektricien kan u vast nog meer voordelen opsommen.

Verdeelkast

Simpelweg: Een verdeelkast verdeelt de energie over de gehele woning, met andere woorden de verdeelkast is een heel belangrijk onderdeel en alles wat u hierin kan terugvinden, zoals de onderbrekingsschakelaar, differentieelschakelaar, zekeringen, kringen, enz.. moet dan ook in orde zijn om veiligheid te kunnen garanderen. Deze veiligheid kan enkel een elektricien u bieden.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.