Elektricien in Dilbeek

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Dilbeek? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

AS Technics

10 minuten rijden naar Dilbeek
10 minuten rijden

Elecvision

kwartier rijden naar Dilbeek
kwartier rijden

Lammens Elektriciteitstechnieken

kwartier rijden naar Dilbeek
kwartier rijden

Wim Van Hoeymissen

kwartier rijden naar Dilbeek
kwartier rijden

Energco

kwartier rijden naar Dilbeek
kwartier rijden

Johan Van Driessche

kwartier rijden naar Dilbeek
kwartier rijden

Planet-Eco

20 minuten rijden naar Dilbeek
20 minuten rijden
Aangedreven door de natuur en toch hetzelfde comfort

BRS

20 minuten rijden naar Dilbeek
20 minuten rijden

Aeck Lighting

half uur rijden naar Dilbeek
half uur rijden

O-TES

half uur rijden naar Dilbeek
half uur rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Dilbeek, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Dilbeek, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Dilbeek, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Anderlecht, Asse, Bekkerzeel, Berchem-Sainte-Agathe, Borchtlombeek, Gaasbeek, Ganshoren, Groot-Bijgaarden, Itterbeek, Jette, Kobbegem, Koekelberg, Molenbeek-Saint-Jean, Relegem, Schepdaal, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Martens-Bodegem, Sint-Martens-Lennik, Sint-Ulriks-Kapelle, Ternat, Vlezenbeek, Wambeek, Wemmel, Zellik

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.