Elektricien in Itterbeek

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Itterbeek? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

AS Technics

10 minuten rijden naar Itterbeek
10 minuten rijden

Lammens Elektriciteitstechnieken

kwartier rijden naar Itterbeek
kwartier rijden

Elecvision

kwartier rijden naar Itterbeek
kwartier rijden

Wim Van Hoeymissen

kwartier rijden naar Itterbeek
kwartier rijden

Energco

kwartier rijden naar Itterbeek
kwartier rijden

Johan Van Driessche

20 minuten rijden naar Itterbeek
20 minuten rijden

Planet-Eco

20 minuten rijden naar Itterbeek
20 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

BRS

20 minuten rijden naar Itterbeek
20 minuten rijden

Electrotechnieken DS

half uur rijden naar Itterbeek
half uur rijden

Aeck Lighting

half uur rijden naar Itterbeek
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Itterbeek, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Itterbeek, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Itterbeek, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Anderlecht, Bekkerzeel, Berchem-Sainte-Agathe, Dilbeek, Drogenbos, Forest, Gaasbeek, Ganshoren, Groot-Bijgaarden, Koekelberg, Molenbeek-Saint-Jean, Ruisbroek, Saint-Gilles, Schepdaal, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Laureins-Berchem, Sint-Martens-Bodegem, Sint-Martens-Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Ulriks-Kapelle, Ternat, Vlezenbeek, Vorst, Wambeek, Zellik

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.