Elektricien in Asse

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Asse? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Energco

10 minuten rijden naar Asse
10 minuten rijden

Wim Van Hoeymissen

10 minuten rijden naar Asse
10 minuten rijden

Lammens Elektriciteitstechnieken

kwartier rijden naar Asse
kwartier rijden

Elecvision

kwartier rijden naar Asse
kwartier rijden

Johan Van Driessche

kwartier rijden naar Asse
kwartier rijden

O-TES

kwartier rijden naar Asse
kwartier rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Planet-Eco

20 minuten rijden naar Asse
20 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Electrotechnieken DS

20 minuten rijden naar Asse
20 minuten rijden

AS Technics

20 minuten rijden naar Asse
20 minuten rijden

Jeroen Van den Bergh

20 minuten rijden naar Asse
20 minuten rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Asse, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Asse, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Asse, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Affligem, Baardegem, Bekkerzeel, Brussegem, Dilbeek, Essene, Groot-Bijgaarden, Hamme, Hekelgem, Kobbegem, Mazenzele, Meldert, Merchtem, Mollem, Opwijk, Relegem, Schepdaal, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Martens-Bodegem, Sint-Ulriks-Kapelle, Teralfene, Ternat, Wambeek, Wemmel, Zellik

Automatische poorten

Door poorten te automatiseren krijg je vaker een veiliger gevoel; alsook het gebruikscomfort wordt verhoogd. Er zijn elektriciens die gespecialiseerd zijn in deze vorm van elektriciteitswerken.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Verdeelkast

Simpelweg: Een verdeelkast verdeelt de energie over de gehele woning, met andere woorden de verdeelkast is een heel belangrijk onderdeel en alles wat u hierin kan terugvinden, zoals de onderbrekingsschakelaar, differentieelschakelaar, zekeringen, kringen, enz.. moet dan ook in orde zijn om veiligheid te kunnen garanderen. Deze veiligheid kan enkel een elektricien u bieden.