Elektricien in Mollem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Mollem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Energco

Mollem
Mollem

Wim Van Hoeymissen

5 minuten rijden naar Mollem
5 minuten rijden

Elecvision

kwartier rijden naar Mollem
kwartier rijden

O-TES

kwartier rijden naar Mollem
kwartier rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Jeroen Van den Bergh

kwartier rijden naar Mollem
kwartier rijden

Johan Van Driessche

kwartier rijden naar Mollem
kwartier rijden

Lammens Elektriciteitstechnieken

20 minuten rijden naar Mollem
20 minuten rijden

Electrotechnieken DS

20 minuten rijden naar Mollem
20 minuten rijden

CRS

20 minuten rijden naar Mollem
20 minuten rijden

AS Technics

half uur rijden naar Mollem
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Mollem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Mollem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Mollem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Affligem, Asse, Baardegem, Bekkerzeel, Brussegem, Dilbeek, Essene, Ganshoren, Groot-Bijgaarden, Hamme, Kobbegem, Mazenzele, Meise, Meldert, Merchtem, Opwijk, Relegem, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Martens-Bodegem, Sint-Ulriks-Kapelle, Steenhuffel, Ternat, Wemmel, Wolvertem, Zellik

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Domotica

Zoals we tegenwoordig alles op onze gsm kunnen, zo kunnen we ook ons huishouden automatiseren. Huishoudelijke apparatuur bedienen van op een afstand, onze veiligheid in de gaten houden, comfort vergroten, enz. Via Domotica is het allemaal mogelijk. Vraag raad aan uw elektricien.

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.