Elektricien in Mollem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Mollem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Energco

Mollem
Mollem

Wim Van Hoeymissen

5 minuten rijden naar Mollem
5 minuten rijden

Elecvision

kwartier rijden naar Mollem
kwartier rijden

O-TES

kwartier rijden naar Mollem
kwartier rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Johan Van Driessche

kwartier rijden naar Mollem
kwartier rijden

Jeroen Van den Bergh

kwartier rijden naar Mollem
kwartier rijden

Electrotechnieken DS

20 minuten rijden naar Mollem
20 minuten rijden

Lammens Elektriciteitstechnieken

20 minuten rijden naar Mollem
20 minuten rijden

BRS

half uur rijden naar Mollem
half uur rijden

Planet-Eco

half uur rijden naar Mollem
half uur rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Mollem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Mollem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Mollem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Affligem, Asse, Baardegem, Bekkerzeel, Brussegem, Dilbeek, Essene, Ganshoren, Groot-Bijgaarden, Hamme, Kobbegem, Mazenzele, Meise, Meldert, Merchtem, Opwijk, Relegem, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Martens-Bodegem, Sint-Ulriks-Kapelle, Steenhuffel, Ternat, Wemmel, Wolvertem, Zellik

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Automatische poorten

Door poorten te automatiseren krijg je vaker een veiliger gevoel; alsook het gebruikscomfort wordt verhoogd. Er zijn elektriciens die gespecialiseerd zijn in deze vorm van elektriciteitswerken.

Rolluiken

Elektrische rolluiken bieden heel wat voordelen, namelijk: Er valt veel moeilijker in te breken; ze zijn zonwerend, geluiddempend en isolerend, en tot slot wat dacht u van meer privacy? Een elektricien kan u vast nog meer voordelen opsommen.