Elektricien in Gooik

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Gooik? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Lammens Elektriciteitstechnieken

Gooik
Gooik

Planet-Eco

10 minuten rijden naar Gooik
10 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Johan Van Driessche

kwartier rijden naar Gooik
kwartier rijden

AS Technics

kwartier rijden naar Gooik
kwartier rijden

Frema Technics

20 minuten rijden naar Gooik
20 minuten rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Jonas De Ville

half uur rijden naar Gooik
half uur rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Electrotechnieken DS

half uur rijden naar Gooik
half uur rijden

Energco

half uur rijden naar Gooik
half uur rijden

Elecvision

half uur rijden naar Gooik
half uur rijden

Wim Van Hoeymissen

half uur rijden naar Gooik
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Gooik, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Gooik, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Gooik, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bellingen, Bogaarden, Borchtlombeek, Denderwindeke, Elingen, Gaasbeek, Heikruis, Herfelingen, Kester, Leerbeek, Lennik, Lieferinge, Meerbeke, Neigem, Oetingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Oudenaken, Pamel, Pepingen, Roosdaal, Sint-Kwintens-Lennik, Sint-Laureins-Berchem, Sint-Martens-Lennik, Strijtem, Wambeek

Verlichting

Verlichting kunnen we niet meer wegdenken uit een woning. Waar moet je dan allemaal opletten? Er is intussen zo’n groot aanbod aan verlichting , alsook is het belangrijk te weten wat voor resultaat je wilt bereiken. Hierbij houd je best de aansluitpunten in gedachten. Een elektricien kan dus zeker van pas komen.

Zwembad

Pompen, filters, verlichting, verwarming, enz. Deze apparaten rondom een zwembad worden allemaal elektronisch aangestuurd. Had jij gedacht dat een zwembad zo vol met elektriciteit zat? Als jij graag dagelijks je baantjes zwemt, is het belangrijk deze apparatuur te onderhouden en herstellen door een elektricien indien nodig.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.