Elektricien in Oetingen

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Oetingen? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Lammens Elektriciteitstechnieken

10 minuten rijden naar Oetingen
10 minuten rijden

Planet-Eco

10 minuten rijden naar Oetingen
10 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Frema Technics

kwartier rijden naar Oetingen
kwartier rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Johan Van Driessche

kwartier rijden naar Oetingen
kwartier rijden

Jonas De Ville

kwartier rijden naar Oetingen
kwartier rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

AS Technics

20 minuten rijden naar Oetingen
20 minuten rijden

Electrotechnieken DS

half uur rijden naar Oetingen
half uur rijden

De Corte Technieken

half uur rijden naar Oetingen
half uur rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Energco

half uur rijden naar Oetingen
half uur rijden

Krist Picard

half uur rijden naar Oetingen
half uur rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Oetingen, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Oetingen, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Oetingen, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bellingen, Bogaarden, Denderwindeke, Elingen, Galmaarden, Gooik, Heikruis, Herfelingen, Herne, Kester, Leerbeek, Lieferinge, Meerbeke, Neigem, Nieuwenhove, Ninove, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Pepingen, Pollare, Roosdaal, Sint-Kwintens-Lennik, Tollembeek, Vollezele, Waarbeke, Zandbergen

Keuring

Heb je net een huis aangekocht waar de elektriciteit verouderd is en een keuring opnieuw moet uitgevoerd worden. Dan laat u dit best uitvoeren door een elektricien; deze kent namelijk de regels waar een keurder naar kijkt.

Automatische poorten

Door poorten te automatiseren krijg je vaker een veiliger gevoel; alsook het gebruikscomfort wordt verhoogd. Er zijn elektriciens die gespecialiseerd zijn in deze vorm van elektriciteitswerken.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.