Elektricien in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Lammens Elektriciteitstechnieken

Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Planet-Eco

10 minuten rijden naar Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
10 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Johan Van Driessche

10 minuten rijden naar Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
10 minuten rijden

AS Technics

kwartier rijden naar Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
kwartier rijden

Electrotechnieken DS

20 minuten rijden naar Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
20 minuten rijden

Frema Technics

20 minuten rijden naar Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
20 minuten rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Energco

half uur rijden naar Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
half uur rijden

Jonas De Ville

half uur rijden naar Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
half uur rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Wim Van Hoeymissen

half uur rijden naar Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
half uur rijden

De Corte Technieken

half uur rijden naar Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
half uur rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Borchtlombeek, Denderwindeke, Elingen, Gaasbeek, Gooik, Kester, Leerbeek, Lennik, Liedekerke, Lieferinge, Meerbeke, Neigem, Oetingen, Okegem, Pamel, Pollare, Roosdaal, Schepdaal, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Kwintens-Lennik, Sint-Laureins-Berchem, Sint-Martens-Lennik, Strijtem, Ternat, Wambeek

Verlichting

Verlichting kunnen we niet meer wegdenken uit een woning. Waar moet je dan allemaal opletten? Er is intussen zo’n groot aanbod aan verlichting , alsook is het belangrijk te weten wat voor resultaat je wilt bereiken. Hierbij houd je best de aansluitpunten in gedachten. Een elektricien kan dus zeker van pas komen.

Verdeelkast

Simpelweg: Een verdeelkast verdeelt de energie over de gehele woning, met andere woorden de verdeelkast is een heel belangrijk onderdeel en alles wat u hierin kan terugvinden, zoals de onderbrekingsschakelaar, differentieelschakelaar, zekeringen, kringen, enz.. moet dan ook in orde zijn om veiligheid te kunnen garanderen. Deze veiligheid kan enkel een elektricien u bieden.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.