Elektricien in Merchtem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Merchtem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Energco

Merchtem
Merchtem

Wim Van Hoeymissen

Merchtem
Merchtem

O-TES

10 minuten rijden naar Merchtem
10 minuten rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Elecvision

kwartier rijden naar Merchtem
kwartier rijden

Jeroen Van den Bergh

kwartier rijden naar Merchtem
kwartier rijden

CRS

kwartier rijden naar Merchtem
kwartier rijden

Johan Van Driessche

20 minuten rijden naar Merchtem
20 minuten rijden

Electrotechnieken DS

20 minuten rijden naar Merchtem
20 minuten rijden

Tim Heirmans

20 minuten rijden naar Merchtem
20 minuten rijden

Elman

20 minuten rijden naar Merchtem
20 minuten rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Merchtem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Merchtem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Merchtem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Asse, Baardegem, Beigem, Bekkerzeel, Brussegem, Buggenhout, Essene, Hamme, Kobbegem, Lebbeke, Londerzeel, Malderen, Mazenzele, Meise, Meldert, Mollem, Nieuwenrode, Opdorp, Opwijk, Relegem, Sint-Ulriks-Kapelle, Steenhuffel, Wemmel, Wolvertem, Zellik

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Automatische poorten

Door poorten te automatiseren krijg je vaker een veiliger gevoel; alsook het gebruikscomfort wordt verhoogd. Er zijn elektriciens die gespecialiseerd zijn in deze vorm van elektriciteitswerken.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.