Elektricien in Affligem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Affligem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Johan Van Driessche

7 minuten rijden naar Affligem
7 minuten rijden

Electrotechnieken DS

10 minuten rijden naar Affligem
10 minuten rijden

Energco

10 minuten rijden naar Affligem
10 minuten rijden

Planet-Eco

10 minuten rijden naar Affligem
10 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Lammens Elektriciteitstechnieken

kwartier rijden naar Affligem
kwartier rijden

Wim Van Hoeymissen

kwartier rijden naar Affligem
kwartier rijden

O-TES

kwartier rijden naar Affligem
kwartier rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Elecvision

half uur rijden naar Affligem
half uur rijden

De Corte Technieken

half uur rijden naar Affligem
half uur rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

AS Technics

half uur rijden naar Affligem
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Affligem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Affligem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Affligem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aalst, Asse, Baardegem, Borchtlombeek, Denderhoutem, Denderleeuw, Erembodegem, Essene, Hekelgem, Herdersem, Iddergem, Liedekerke, Mazenzele, Meldert, Moorsel, Nieuwerkerken, Okegem, Opwijk, Pamel, Sint-Katherina-Lombeek, Strijtem, Teralfene, Ternat, Wambeek, Welle

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Domotica

Zoals we tegenwoordig alles op onze gsm kunnen, zo kunnen we ook ons huishouden automatiseren. Huishoudelijke apparatuur bedienen van op een afstand, onze veiligheid in de gaten houden, comfort vergroten, enz. Via Domotica is het allemaal mogelijk. Vraag raad aan uw elektricien.