Elektricien in Hekelgem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Hekelgem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Johan Van Driessche

7 minuten rijden naar Hekelgem
7 minuten rijden

Electrotechnieken DS

10 minuten rijden naar Hekelgem
10 minuten rijden

Planet-Eco

10 minuten rijden naar Hekelgem
10 minuten rijden
Aangedreven door de natuur en toch hetzelfde comfort

Lammens Elektriciteitstechnieken

10 minuten rijden naar Hekelgem
10 minuten rijden

Energco

kwartier rijden naar Hekelgem
kwartier rijden

Wim Van Hoeymissen

kwartier rijden naar Hekelgem
kwartier rijden

O-TES

kwartier rijden naar Hekelgem
kwartier rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

De Corte Technieken

half uur rijden naar Hekelgem
half uur rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Elecvision

half uur rijden naar Hekelgem
half uur rijden

AS Technics

half uur rijden naar Hekelgem
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Hekelgem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Hekelgem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Hekelgem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aalst, Affligem, Asse, Baardegem, Borchtlombeek, Denderhoutem, Denderleeuw, Erembodegem, Essene, Haaltert, Herdersem, Iddergem, Liedekerke, Mazenzele, Meldert, Moorsel, Nieuwerkerken, Okegem, Pamel, Sint-Katherina-Lombeek, Strijtem, Teralfene, Ternat, Wambeek, Welle

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Keuring

Heb je net een huis aangekocht waar de elektriciteit verouderd is en een keuring opnieuw moet uitgevoerd worden. Dan laat u dit best uitvoeren door een elektricien; deze kent namelijk de regels waar een keurder naar kijkt.