Elektricien in Bouwel

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Bouwel? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

AEW Van Nuffelen

10 minuten rijden naar Bouwel
10 minuten rijden
Vernieuwing van uw elektriciteitsborden. Verlichting in uw huis op maat. Besturing van uw rolluiken en poorten.

HB Services

kwartier rijden naar Bouwel
kwartier rijden

Luc Heremans

kwartier rijden naar Bouwel
kwartier rijden

Sam Lambrechts

20 minuten rijden naar Bouwel
20 minuten rijden

NT-Technics

half uur rijden naar Bouwel
half uur rijden
Telefonisch te bereiken op 0498 281 856

Centurion Group

half uur rijden naar Bouwel
half uur rijden

Broers Algemene Electriciteitswerken

half uur rijden naar Bouwel
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Bouwel, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Bouwel, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Bouwel, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Berlaar, Bevel, Broechem, Emblem, Gestel, Grobbendonk, Hallaar, Heist-Op-Den-Berg, Herentals, Herenthout, Itegem, Kessel, Massenhoven, Morkhoven, Nijlen, Noorderwijk, Olen, Poederlee, Pulderbos, Pulle, Ranst, Viersel, Vorselaar, Wiekevorst, Zandhoven

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Keuring

Heb je net een huis aangekocht waar de elektriciteit verouderd is en een keuring opnieuw moet uitgevoerd worden. Dan laat u dit best uitvoeren door een elektricien; deze kent namelijk de regels waar een keurder naar kijkt.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.