Elektricien in Duffel

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Duffel? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Centurion Group

5 minuten rijden naar Duffel
5 minuten rijden

Nathan van den Akker

10 minuten rijden naar Duffel
10 minuten rijden

HB Services

10 minuten rijden naar Duffel
10 minuten rijden

Broers Algemene Electriciteitswerken

10 minuten rijden naar Duffel
10 minuten rijden

Pieter Claes

kwartier rijden naar Duffel
kwartier rijden

AEW Van Nuffelen

kwartier rijden naar Duffel
kwartier rijden
Vernieuwing van uw elektriciteitsborden. Verlichting in uw huis op maat. Besturing van uw rolluiken en poorten.

TJ-Technics BV

kwartier rijden naar Duffel
kwartier rijden
Vertrouw TJ-Technics al uw elektriciteitswerken in en rond uw woning toe. TJ-Technics voor al uw nieuwbouw en renovatiewerken elektriciteit. TJ-Technics als ervaringsexpert voor databekabeling en thui...

Jeroen Van den Bergh

20 minuten rijden naar Duffel
20 minuten rijden

NT-Technics

half uur rijden naar Duffel
half uur rijden
Telefonisch te bereiken op 0498 281 856

Aeck Lighting

half uur rijden naar Duffel
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Duffel, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Duffel, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Duffel, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Berlaar, Boechout, Bonheiden, Edegem, Emblem, Gestel, Heindonk, Hove, Kessel, Koningshooikt, Kontich, Lier, Lint, Mechelen, Mortsel, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Putte, Reet, Rijmenam, Rumst, Sint-Katelijne-Waver, Terhagen, Vremde, Waarloos, Walem

Stopcontacten

Je hebt meer stopcontacten nodig dan je denkt. Particulieren die hier niet mee vertrouwt zijn, durven wel eens te weinig stopcontacten plaatsen. Een elektricien helpt je met de vergeten plaatsen.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.