Elektricien in Berchem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Berchem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Ooms - De Rop

10 minuten rijden naar Berchem
10 minuten rijden
Samen met u streven we naar een aangename werk - en leefomgeving.

TJ-Technics BV

kwartier rijden naar Berchem
kwartier rijden
Vertrouw TJ-Technics al uw elektriciteitswerken in en rond uw woning toe. TJ-Technics voor al uw nieuwbouw en renovatiewerken elektriciteit. TJ-Technics als ervaringsexpert voor databekabeling en thui...

Electro DB

20 minuten rijden naar Berchem
20 minuten rijden

Centurion Group

20 minuten rijden naar Berchem
20 minuten rijden

Nathan van den Akker

half uur rijden naar Berchem
half uur rijden

Broers Algemene Electriciteitswerken

half uur rijden naar Berchem
half uur rijden

EHON-Services

half uur rijden naar Berchem
half uur rijden
Opleiding & begeleidng voor zelfbouwers. Meedenken met de klant. Snelle en correcte services. Eenvoudige en directe communicatie. Eggermont Doet Wonderen of Elektriciteit- en domotica werken. AutoCAD

AEW Van Nuffelen

half uur rijden naar Berchem
half uur rijden
Vernieuwing van uw elektriciteitsborden. Verlichting in uw huis op maat. Besturing van uw rolluiken en poorten.

Pieter Claes

half uur rijden naar Berchem
half uur rijden

HB Services

half uur rijden naar Berchem
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Berchem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Berchem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Berchem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aartselaar, Antwerpen, Boechout, Borgerhout, Borsbeek, Burcht, Deurne, Edegem, Ekeren, Hemiksem, Hoboken, Hove, Kontich, Lint, Merksem, Mortsel, Reet, Schelle, Schoten, Vremde, Waarloos, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Zwembad

Pompen, filters, verlichting, verwarming, enz. Deze apparaten rondom een zwembad worden allemaal elektronisch aangestuurd. Had jij gedacht dat een zwembad zo vol met elektriciteit zat? Als jij graag dagelijks je baantjes zwemt, is het belangrijk deze apparatuur te onderhouden en herstellen door een elektricien indien nodig.