Elektricien in Mortsel

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Mortsel? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

TJ-Technics BV

kwartier rijden naar Mortsel
kwartier rijden
Vertrouw TJ-Technics al uw elektriciteitswerken in en rond uw woning toe. TJ-Technics voor al uw nieuwbouw en renovatiewerken elektriciteit. TJ-Technics als ervaringsexpert voor databekabeling en thui...

Ooms - De Rop

kwartier rijden naar Mortsel
kwartier rijden
Samen met u streven we naar een aangename werk - en leefomgeving.

Centurion Group

kwartier rijden naar Mortsel
kwartier rijden

Nathan van den Akker

20 minuten rijden naar Mortsel
20 minuten rijden

Electro DB

20 minuten rijden naar Mortsel
20 minuten rijden

HB Services

20 minuten rijden naar Mortsel
20 minuten rijden

Broers Algemene Electriciteitswerken

20 minuten rijden naar Mortsel
20 minuten rijden

AEW Van Nuffelen

half uur rijden naar Mortsel
half uur rijden
Vernieuwing van uw elektriciteitsborden. Verlichting in uw huis op maat. Besturing van uw rolluiken en poorten.

Pieter Claes

half uur rijden naar Mortsel
half uur rijden

Jeroen Van den Bergh

half uur rijden naar Mortsel
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Mortsel, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Mortsel, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Mortsel, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Boechout, Borgerhout, Borsbeek, Burcht, Deurne, Edegem, Hemiksem, Hoboken, Hove, Kontich, Lint, Merksem, Oelegem, Ranst, Reet, Schoten, Vremde, Waarloos, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Verlichting

Verlichting kunnen we niet meer wegdenken uit een woning. Waar moet je dan allemaal opletten? Er is intussen zo’n groot aanbod aan verlichting , alsook is het belangrijk te weten wat voor resultaat je wilt bereiken. Hierbij houd je best de aansluitpunten in gedachten. Een elektricien kan dus zeker van pas komen.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.