Elektricien in Edegem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Edegem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

TJ-Technics BV

10 minuten rijden naar Edegem
10 minuten rijden
Vertrouw TJ-Technics al uw elektriciteitswerken in en rond uw woning toe. TJ-Technics voor al uw nieuwbouw en renovatiewerken elektriciteit. TJ-Technics als ervaringsexpert voor databekabeling en thui...

Ooms - De Rop

10 minuten rijden naar Edegem
10 minuten rijden
Samen met u streven we naar een aangename werk - en leefomgeving.

Centurion Group

kwartier rijden naar Edegem
kwartier rijden

Electro DB

kwartier rijden naar Edegem
kwartier rijden

Nathan van den Akker

kwartier rijden naar Edegem
kwartier rijden

Broers Algemene Electriciteitswerken

20 minuten rijden naar Edegem
20 minuten rijden

Pieter Claes

20 minuten rijden naar Edegem
20 minuten rijden

Jeroen Van den Bergh

half uur rijden naar Edegem
half uur rijden

HB Services

half uur rijden naar Edegem
half uur rijden

EHON-Services

half uur rijden naar Edegem
half uur rijden
Opleiding & begeleidng voor zelfbouwers. Meedenken met de klant. Snelle en correcte services. Eenvoudige en directe communicatie. Eggermont Doet Wonderen of Elektriciteit- en domotica werken. AutoCAD

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Edegem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Edegem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Edegem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Boechout, Boom, Borgerhout, Borsbeek, Burcht, Deurne, Hemiksem, Hoboken, Hove, Kontich, Lint, Mortsel, Niel, Reet, Rumst, Schelle, Terhagen, Vremde, Waarloos, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht

Domotica

Zoals we tegenwoordig alles op onze gsm kunnen, zo kunnen we ook ons huishouden automatiseren. Huishoudelijke apparatuur bedienen van op een afstand, onze veiligheid in de gaten houden, comfort vergroten, enz. Via Domotica is het allemaal mogelijk. Vraag raad aan uw elektricien.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Verdeelkast

Simpelweg: Een verdeelkast verdeelt de energie over de gehele woning, met andere woorden de verdeelkast is een heel belangrijk onderdeel en alles wat u hierin kan terugvinden, zoals de onderbrekingsschakelaar, differentieelschakelaar, zekeringen, kringen, enz.. moet dan ook in orde zijn om veiligheid te kunnen garanderen. Deze veiligheid kan enkel een elektricien u bieden.