Elektricien in Rumst

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Rumst? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

TJ-Technics BV

Rumst
Rumst
Vertrouw TJ-Technics al uw elektriciteitswerken in en rond uw woning toe. TJ-Technics voor al uw nieuwbouw en renovatiewerken elektriciteit. TJ-Technics als ervaringsexpert voor databekabeling en thui...

Nathan van den Akker

10 minuten rijden naar Rumst
10 minuten rijden

Centurion Group

10 minuten rijden naar Rumst
10 minuten rijden

Broers Algemene Electriciteitswerken

10 minuten rijden naar Rumst
10 minuten rijden

Pieter Claes

10 minuten rijden naar Rumst
10 minuten rijden

Jeroen Van den Bergh

kwartier rijden naar Rumst
kwartier rijden

Electro DB

kwartier rijden naar Rumst
kwartier rijden

Ooms - De Rop

kwartier rijden naar Rumst
kwartier rijden
Samen met u streven we naar een aangename werk - en leefomgeving.

HB Services

half uur rijden naar Rumst
half uur rijden

Wim Van Hoeymissen

half uur rijden naar Rumst
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Rumst, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Rumst, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Rumst, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aartselaar, Blaasveld, Boom, Breendonk, Duffel, Edegem, Heffen, Heindonk, Hemiksem, Hove, Kontich, Leest, Lint, Niel, Puurs-Sint-Amands, Reet, Ruisbroek, Schelle, Sint-Katelijne-Waver, Terhagen, Tisselt, Waarloos, Walem, Willebroek, Wilrijk

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.