Elektricien in Kessel lo

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Kessel lo? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Q-technics

10 minuten rijden naar Kessel lo
10 minuten rijden
Bel met 0488/29.28.03 of e-mail naar info@q-tecnics.com

RG+REA

kwartier rijden naar Kessel lo
kwartier rijden

NT-Technics

20 minuten rijden naar Kessel lo
20 minuten rijden
Telefonisch te bereiken op 0498 281 856

Aeck Lighting

half uur rijden naar Kessel lo
half uur rijden

Sam Lambrechts

half uur rijden naar Kessel lo
half uur rijden

BRS

half uur rijden naar Kessel lo
half uur rijden

Luc Heremans

half uur rijden naar Kessel lo
half uur rijden

HB Services

half uur rijden naar Kessel lo
half uur rijden

Pieter Claes

half uur rijden naar Kessel lo
half uur rijden

Broers Algemene Electriciteitswerken

half uur rijden naar Kessel lo
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Kessel lo, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Kessel lo, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Kessel lo, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bertem, Bierbeek, Blanden, Haasrode, Herent, Heverlee, Holsbeek, Korbeek-Dijle, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leuven, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Opvelp, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Sint-Pieters-Rode, Vaalbeek, Veltem-Beisem, Wezemaal, Wijgmaal, Wilsele, Winksele

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.