Elektricien in Haasrode

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Haasrode? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Q-technics

Haasrode
Haasrode
Bel met 0488/29.28.03 of e-mail naar info@q-tecnics.com

RG+REA

kwartier rijden naar Haasrode
kwartier rijden

NT-Technics

half uur rijden naar Haasrode
half uur rijden
Telefonisch te bereiken op 0498 281 856

BRS

half uur rijden naar Haasrode
half uur rijden

Aeck Lighting

half uur rijden naar Haasrode
half uur rijden

Sam Lambrechts

half uur rijden naar Haasrode
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Haasrode, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Haasrode, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Haasrode, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Beauvechain, Bierbeek, Blanden, Boutersem, Hamme-Mille, Heverlee, Kerkom, Kessel lo, Korbeek-Dijle, Korbeek-Lo, L'ecluse, Leuven, Lovenjoel, Neervelp, Nethen, Nodebais, Opvelp, Oud-Heverlee, Pellenberg, Roosbeek, Sint-Joris-Weert, Tourinnes-La-Grosse, Vaalbeek, Vertrijk, Willebringen

Automatische poorten

Door poorten te automatiseren krijg je vaker een veiliger gevoel; alsook het gebruikscomfort wordt verhoogd. Er zijn elektriciens die gespecialiseerd zijn in deze vorm van elektriciteitswerken.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.