Elektricien in Wezemaal

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Wezemaal? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

NT-Technics

10 minuten rijden naar Wezemaal
10 minuten rijden
Telefonisch te bereiken op 0498 281 856

Sam Lambrechts

kwartier rijden naar Wezemaal
kwartier rijden

Q-technics

20 minuten rijden naar Wezemaal
20 minuten rijden
Bel met 0488/29.28.03 of e-mail naar info@q-tecnics.com

HB Services

20 minuten rijden naar Wezemaal
20 minuten rijden

RG+REA

20 minuten rijden naar Wezemaal
20 minuten rijden

Aeck Lighting

20 minuten rijden naar Wezemaal
20 minuten rijden

Luc Heremans

20 minuten rijden naar Wezemaal
20 minuten rijden

AEW Van Nuffelen

half uur rijden naar Wezemaal
half uur rijden
Vernieuwing van uw elektriciteitsborden. Verlichting in uw huis op maat. Besturing van uw rolluiken en poorten.

Pieter Claes

half uur rijden naar Wezemaal
half uur rijden

BRS

half uur rijden naar Wezemaal
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Wezemaal, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Wezemaal, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Wezemaal, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aarschot, Baal, Begijnendijk, Betekom, Buken, Gelrode, Haacht, Herent, Holsbeek, Keerbergen, Kessel lo, Kortrijk-Dutsel, Leuven, Linden, Nieuwrode, Rotselaar, Sint-Pieters-Rode, Tildonk, Tremelo, Veltem-Beisem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal, Wilsele, Winksele

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Verdeelkast

Simpelweg: Een verdeelkast verdeelt de energie over de gehele woning, met andere woorden de verdeelkast is een heel belangrijk onderdeel en alles wat u hierin kan terugvinden, zoals de onderbrekingsschakelaar, differentieelschakelaar, zekeringen, kringen, enz.. moet dan ook in orde zijn om veiligheid te kunnen garanderen. Deze veiligheid kan enkel een elektricien u bieden.

Stopcontacten

Je hebt meer stopcontacten nodig dan je denkt. Particulieren die hier niet mee vertrouwt zijn, durven wel eens te weinig stopcontacten plaatsen. Een elektricien helpt je met de vergeten plaatsen.