Elektricien in Betekom

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Betekom? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Thomas Nijs

5 minuten rijden naar Betekom
5 minuten rijden

Sam Lambrechts

10 minuten rijden naar Betekom
10 minuten rijden

Luc Heremans

kwartier rijden naar Betekom
kwartier rijden

HB Services

20 minuten rijden naar Betekom
20 minuten rijden

RG+REA

20 minuten rijden naar Betekom
20 minuten rijden

AEW Van Nuffelen

20 minuten rijden naar Betekom
20 minuten rijden
Vernieuwing van uw elektriciteitsborden. Verlichting in uw huis op maat. Besturing van uw rolluiken en poorten.

Q-technics

half uur rijden naar Betekom
half uur rijden

Aeck Lighting

half uur rijden naar Betekom
half uur rijden

Centurion Group

half uur rijden naar Betekom
half uur rijden

Broers Algemene Electriciteitswerken

half uur rijden naar Betekom
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Betekom, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Betekom, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Betekom, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aarschot, Baal, Begijnendijk, Booischot, Gelrode, Holsbeek, Houtvenne, Houwaart, Keerbergen, Kortrijk-Dutsel, Langdorp, Nieuwrode, Ramsel, Rillaar, Rotselaar, Schriek, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt, Tielt-Winge, Tremelo, Werchter, Westmeerbeek, Wezemaal, Wijgmaal

Rolluiken

Elektrische rolluiken bieden heel wat voordelen, namelijk: Er valt veel moeilijker in te breken; ze zijn zonwerend, geluiddempend en isolerend, en tot slot wat dacht u van meer privacy? Een elektricien kan u vast nog meer voordelen opsommen.

Automatische poorten

Door poorten te automatiseren krijg je vaker een veiliger gevoel; alsook het gebruikscomfort wordt verhoogd. Er zijn elektriciens die gespecialiseerd zijn in deze vorm van elektriciteitswerken.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.