Elektricien in Lubbeek

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Lubbeek? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

RG+REA

5 minuten rijden naar Lubbeek
5 minuten rijden

Q-technics

10 minuten rijden naar Lubbeek
10 minuten rijden
Bel met 0488/29.28.03 of e-mail naar info@q-tecnics.com

NT-Technics

20 minuten rijden naar Lubbeek
20 minuten rijden
Telefonisch te bereiken op 0498 281 856

Sam Lambrechts

half uur rijden naar Lubbeek
half uur rijden

Luc Heremans

half uur rijden naar Lubbeek
half uur rijden

Aeck Lighting

half uur rijden naar Lubbeek
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Lubbeek, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Lubbeek, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Lubbeek, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Attenrode, Bierbeek, Binkom, Boutersem, Holsbeek, Houwaart, Kerkom, Kessel lo, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Linden, Lovenjoel, Meensel-Kiezegem, Neervelp, Nieuwrode, Opvelp, Pellenberg, Roosbeek, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt, Tielt-Winge, Vertrijk, Vissenaken, Willebringen

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Keuring

Heb je net een huis aangekocht waar de elektriciteit verouderd is en een keuring opnieuw moet uitgevoerd worden. Dan laat u dit best uitvoeren door een elektricien; deze kent namelijk de regels waar een keurder naar kijkt.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.