Elektricien in Bierbeek

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Bierbeek? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Q-technics

Bierbeek
Bierbeek

RG+REA

kwartier rijden naar Bierbeek
kwartier rijden

Thomas Nijs

half uur rijden naar Bierbeek
half uur rijden

BRS

half uur rijden naar Bierbeek
half uur rijden

Aeck Lighting

half uur rijden naar Bierbeek
half uur rijden

Sam Lambrechts

half uur rijden naar Bierbeek
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Bierbeek, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Bierbeek, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Bierbeek, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Beauvechain, Blanden, Boutersem, Haasrode, Hamme-Mille, Heverlee, Kerkom, Kessel lo, Korbeek-Lo, L'ecluse, Leuven, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meldert, Neervelp, Nodebais, Opvelp, Oud-Heverlee, Pellenberg, Roosbeek, Tourinnes-La-Grosse, Vaalbeek, Vertrijk, Willebringen

Verdeelkast

Simpelweg: Een verdeelkast verdeelt de energie over de gehele woning, met andere woorden de verdeelkast is een heel belangrijk onderdeel en alles wat u hierin kan terugvinden, zoals de onderbrekingsschakelaar, differentieelschakelaar, zekeringen, kringen, enz.. moet dan ook in orde zijn om veiligheid te kunnen garanderen. Deze veiligheid kan enkel een elektricien u bieden.

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.