Elektricien in Edingen

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Edingen? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Frema Technics

kwartier rijden naar Edingen
kwartier rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Lammens Elektriciteitstechnieken

20 minuten rijden naar Edingen
20 minuten rijden

Jonas De Ville

half uur rijden naar Edingen
half uur rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Planet-Eco

half uur rijden naar Edingen
half uur rijden
Aangedreven door de natuur en toch hetzelfde comfort

AS Technics

half uur rijden naar Edingen
half uur rijden

Johan Van Driessche

half uur rijden naar Edingen
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Edingen, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Edingen, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Edingen, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bellingen, Bierghes, Bogaarden, Braine-Le-Comte, Enghien, Graty, Heikruis, Hennuyres, Henripont, Herfelingen, Herne, Horrues, Hoves, Marcq, Petit-Enghien, Petit-Roeulx-Lez-Braine, Quenast, Rebecq, Rebecq-Rognon, Saintes, Sint-Pieters-Kapelle, Soignies, Steenkerque, Tollembeek, Tubize

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Domotica

Zoals we tegenwoordig alles op onze gsm kunnen, zo kunnen we ook ons huishouden automatiseren. Huishoudelijke apparatuur bedienen van op een afstand, onze veiligheid in de gaten houden, comfort vergroten, enz. Via Domotica is het allemaal mogelijk. Vraag raad aan uw elektricien.