Elektricien in Bois-De-Lessines

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Bois-De-Lessines? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Frema Technics

10 minuten rijden naar Bois-De-Lessines
10 minuten rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Jonas De Ville

10 minuten rijden naar Bois-De-Lessines
10 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Jecolek

20 minuten rijden naar Bois-De-Lessines
20 minuten rijden
U kan bij ons terecht voor advies, het aanleggen, aanpassen of uitbreiden van de elektrische installatie. Een greep uit onze diensten: Nieuwbouw * Renovatie * Uitbreiding * Conform zetten na aankoop w...

Krist Picard

half uur rijden naar Bois-De-Lessines
half uur rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Planet-Eco

half uur rijden naar Bois-De-Lessines
half uur rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Stimatic

half uur rijden naar Bois-De-Lessines
half uur rijden

Lammens Elektriciteitstechnieken

half uur rijden naar Bois-De-Lessines
half uur rijden

Patrick Glorieus

half uur rijden naar Bois-De-Lessines
half uur rijden
Automatische poorten

Johan Van Driessche

half uur rijden naar Bois-De-Lessines
half uur rijden

De Corte Technieken

half uur rijden naar Bois-De-Lessines
half uur rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Bois-De-Lessines, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Bois-De-Lessines, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Bois-De-Lessines, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bassilly, Bever, Deux-Acren, Fouleng, Geraardsbergen, Ghislenghien, Ghoy, Gibecq, Gondregnies, Graty, Hellebecq, Hoves, Isières, Lanquesaint, Lessines, Moerbeke, Ollignies, Overboelare, Papignies, Silly, Sint-Pieters-Kapelle, Thoricourt, Viane, Wannebecq, Zarlardinge

Zwembad

Pompen, filters, verlichting, verwarming, enz. Deze apparaten rondom een zwembad worden allemaal elektronisch aangestuurd. Had jij gedacht dat een zwembad zo vol met elektriciteit zat? Als jij graag dagelijks je baantjes zwemt, is het belangrijk deze apparatuur te onderhouden en herstellen door een elektricien indien nodig.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.