Elektricien in Vloesberg

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Vloesberg? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Jecolek

5 minuten rijden naar Vloesberg
5 minuten rijden

Krist Picard

kwartier rijden naar Vloesberg
kwartier rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Jonas De Ville

kwartier rijden naar Vloesberg
kwartier rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Stimatic

kwartier rijden naar Vloesberg
kwartier rijden

Frema Technics

kwartier rijden naar Vloesberg
kwartier rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Patrick Glorieus

half uur rijden naar Vloesberg
half uur rijden
Automatische poorten

Chevy Hooghe

half uur rijden naar Vloesberg
half uur rijden

De Corte Technieken

half uur rijden naar Vloesberg
half uur rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Planet-Eco

half uur rijden naar Vloesberg
half uur rijden
Aangedreven door de natuur en toch hetzelfde comfort

Nico Van De Putte

half uur rijden naar Vloesberg
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Vloesberg, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Vloesberg, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Vloesberg, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Brakel, Deftinge, Deux-Acren, Ellezelles, Everbeek, Flobecq, Ghoy, Goeferdinge, Lahamaide, Lessines, Nederbrakel, Oeudeghien, Opbrakel, Ostiches, Overboelare, Papignies, Parike, Rebaix, Renaix, Ronse, Schorisse, Wannebecq, Wodecq, Zarlardinge, Zegelsem

Rolluiken

Elektrische rolluiken bieden heel wat voordelen, namelijk: Er valt veel moeilijker in te breken; ze zijn zonwerend, geluiddempend en isolerend, en tot slot wat dacht u van meer privacy? Een elektricien kan u vast nog meer voordelen opsommen.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.