Elektricien in Lahamaide

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Lahamaide? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Jecolek

10 minuten rijden naar Lahamaide
10 minuten rijden
U kan bij ons terecht voor advies, het aanleggen, aanpassen of uitbreiden van de elektrische installatie.Een greep uit onze diensten:* Nieuwbouw* Renovatie* Uitbreiding* Conform zetten na aankoop woni...

Jonas De Ville

20 minuten rijden naar Lahamaide
20 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Krist Picard

20 minuten rijden naar Lahamaide
20 minuten rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Frema Technics

20 minuten rijden naar Lahamaide
20 minuten rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Stimatic

20 minuten rijden naar Lahamaide
20 minuten rijden

Patrick Glorieus

half uur rijden naar Lahamaide
half uur rijden
Automatische poorten

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Lahamaide, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Lahamaide, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Lahamaide, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bouvignies, Buissenal, Ellezelles, Flobecq, Frasnes-Lez-Buissenal, Ghoy, Hacquegnies, Herquegies, Houtaing, Isières, Lanquesaint, Ligne, Mainvault, Montroeul-Au-Bois, Moulbaix, Moustier, Oeudeghien, Ostiches, Papignies, Rebaix, Villers-Notre-Dame, Villers-Saint-Amand, Vloesberg, Wannebecq, Wodecq

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Keuring

Heb je net een huis aangekocht waar de elektriciteit verouderd is en een keuring opnieuw moet uitgevoerd worden. Dan laat u dit best uitvoeren door een elektricien; deze kent namelijk de regels waar een keurder naar kijkt.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.