Elektricien in Ledeberg

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Ledeberg? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Christophe Schepens

Ledeberg
Ledeberg

Tom Geldolf

5 minuten rijden naar Ledeberg
5 minuten rijden

Ronny Van de Rostyne

7 minuten rijden naar Ledeberg
7 minuten rijden

Electro J&C

7 minuten rijden naar Ledeberg
7 minuten rijden

Jonathan De Both

10 minuten rijden naar Ledeberg
10 minuten rijden
Op slag stroom! Domotica, Automatisatie, Nieuwbouw, Renovatie, Parlofoon, Videofoon, Keuring en Herstelling.

Remake Technical Solutions

10 minuten rijden naar Ledeberg
10 minuten rijden
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Mike De Witte

kwartier rijden naar Ledeberg
kwartier rijden

Nico Van De Putte

kwartier rijden naar Ledeberg
kwartier rijden

Pieter De Vriendt

kwartier rijden naar Ledeberg
kwartier rijden

TVDW Elektro

20 minuten rijden naar Ledeberg
20 minuten rijden
Algemene elektriciteit - Ventilatie - Domotica

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Ledeberg, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Ledeberg, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Ledeberg, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Afsnee, Bottelare, De pinte, Destelbergen, Drongen, Gent, Gentbrugge, Gijzenzele, Gontrode, Heusden, Landskouter, Lemberge, Mariakerke, Melle, Merelbeke, Moortsele, Oostakker, Schelderode, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vinderhoute, Wondelgem, Zevergem, Zwijnaarde

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Rolluiken

Elektrische rolluiken bieden heel wat voordelen, namelijk: Er valt veel moeilijker in te breken; ze zijn zonwerend, geluiddempend en isolerend, en tot slot wat dacht u van meer privacy? Een elektricien kan u vast nog meer voordelen opsommen.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.