Elektricien in Zwijnaarde

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Zwijnaarde? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Christophe Schepens

Zwijnaarde
Zwijnaarde

Electro J&C

5 minuten rijden naar Zwijnaarde
5 minuten rijden

Remake Technical Solutions

10 minuten rijden naar Zwijnaarde
10 minuten rijden
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Tom Geldolf

10 minuten rijden naar Zwijnaarde
10 minuten rijden

Nico Van De Putte

10 minuten rijden naar Zwijnaarde
10 minuten rijden

Ronny Van de Rostyne

kwartier rijden naar Zwijnaarde
kwartier rijden

Jonathan De Both

kwartier rijden naar Zwijnaarde
kwartier rijden
Op slag stroom! Domotica, Automatisatie, Nieuwbouw, Renovatie, Parlofoon, Videofoon, Keuring en Herstelling.

TVDW Elektro

kwartier rijden naar Zwijnaarde
kwartier rijden
Algemene elektriciteit - Ventilatie - Domotica

Patrick Glorieus

kwartier rijden naar Zwijnaarde
kwartier rijden
Automatische poorten

De Corte Technieken

20 minuten rijden naar Zwijnaarde
20 minuten rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Zwijnaarde, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Zwijnaarde, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Zwijnaarde, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Afsnee, Bottelare, De pinte, Deurle, Drongen, Gent, Gentbrugge, Gontrode, Heusden, Landskouter, Ledeberg, Lemberge, Melle, Melsen, Merelbeke, Moortsele, Munte, Nazareth, Schelderode, Semmerzake, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vurste, Zevergem

Stopcontacten

Je hebt meer stopcontacten nodig dan je denkt. Particulieren die hier niet mee vertrouwt zijn, durven wel eens te weinig stopcontacten plaatsen. Een elektricien helpt je met de vergeten plaatsen.

Automatische poorten

Door poorten te automatiseren krijg je vaker een veiliger gevoel; alsook het gebruikscomfort wordt verhoogd. Er zijn elektriciens die gespecialiseerd zijn in deze vorm van elektriciteitswerken.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.