Elektricien in Bazel

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Bazel? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Tim Heirmans

kwartier rijden naar Bazel
kwartier rijden

Jeroen Van den Bergh

20 minuten rijden naar Bazel
20 minuten rijden

O-TES

half uur rijden naar Bazel
half uur rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Jeroen Van de Velde

half uur rijden naar Bazel
half uur rijden

Eljo Elektro

half uur rijden naar Bazel
half uur rijden

Wim Van Hoeymissen

half uur rijden naar Bazel
half uur rijden

Energco

half uur rijden naar Bazel
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Bazel, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Bazel, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Bazel, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aartselaar, Antwerpen, Beveren-Waas, Boom, Bornem, Burcht, Haasdonk, Hemiksem, Hingene, Hoboken, Kallo, Kruibeke, Melsele, Niel, Puurs, Puurs-Sint-Amands, Ruisbroek, Rupelmonde, Schelle, Steendorp, Temse, Vrasene, Weert, Wilrijk, Zwijndrecht

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Domotica

Zoals we tegenwoordig alles op onze gsm kunnen, zo kunnen we ook ons huishouden automatiseren. Huishoudelijke apparatuur bedienen van op een afstand, onze veiligheid in de gaten houden, comfort vergroten, enz. Via Domotica is het allemaal mogelijk. Vraag raad aan uw elektrictien.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.