Elektricien in Zele

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Zele? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Tim Heirmans

10 minuten rijden naar Zele
10 minuten rijden

O-TES

kwartier rijden naar Zele
kwartier rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Jonathan De Both

kwartier rijden naar Zele
kwartier rijden
Op slag stroom! Domotica, Automatisatie, Nieuwbouw, Renovatie, Parlofoon, Videofoon, Keuring en Herstelling.

Pieter De Vriendt

kwartier rijden naar Zele
kwartier rijden

Electrotechnieken DS

kwartier rijden naar Zele
kwartier rijden

Mike De Witte

kwartier rijden naar Zele
kwartier rijden

Remake Technical Solutions

half uur rijden naar Zele
half uur rijden
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Energco

half uur rijden naar Zele
half uur rijden

De Corte Technieken

half uur rijden naar Zele
half uur rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Ronny Van de Rostyne

half uur rijden naar Zele
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Zele, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Zele, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Zele, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Appels, Baasrode, Berlare, Daknam, Denderbelle, Dendermonde, Gijzegem, Grembergen, Hamme, Herdersem, Kalken, Lebbeke, Lokeren, Mespelare, Moerzeke, Oudegem, Overmere, Schellebelle, Schoonaarde, Sinaai-Waas, Sint-Gillis-Dendermonde, Uitbergen, Waasmunster, Wichelen, Wieze

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Rolluiken

Elektrische rolluiken bieden heel wat voordelen, namelijk: Er valt veel moeilijker in te breken; ze zijn zonwerend, geluiddempend en isolerend, en tot slot wat dacht u van meer privacy? Een elektricien kan u vast nog meer voordelen opsommen.