Elektricien in Lebbeke

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Lebbeke? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

O-TES

5 minuten rijden naar Lebbeke
5 minuten rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Electrotechnieken DS

10 minuten rijden naar Lebbeke
10 minuten rijden

CRS

10 minuten rijden naar Lebbeke
10 minuten rijden

Energco

10 minuten rijden naar Lebbeke
10 minuten rijden

Tim Heirmans

kwartier rijden naar Lebbeke
kwartier rijden

Wim Van Hoeymissen

kwartier rijden naar Lebbeke
kwartier rijden

Elman

kwartier rijden naar Lebbeke
kwartier rijden

Johan Van Driessche

kwartier rijden naar Lebbeke
kwartier rijden

Climaeys

20 minuten rijden naar Lebbeke
20 minuten rijden
Verwarmen en koelen met 1 toestel. Dat kan bij Climaeys. Climaeys is gespecialiseerd in warmtepompen en aircotoestellen. Bereid je voor op de komende zomer: Climaeys brengt koelte bij volgende hittego...

Jeroen Van den Bergh

half uur rijden naar Lebbeke
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Lebbeke, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Lebbeke, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Lebbeke, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aalst, Affligem, Appels, Baardegem, Baasrode, Buggenhout, Denderbelle, Dendermonde, Erembodegem, Gijzegem, Grembergen, Herdersem, Hofstade, Mazenzele, Meldert, Merchtem, Mespelare, Moerzeke, Moorsel, Opdorp, Opwijk, Oudegem, Schoonaarde, Sint-Gillis-Dendermonde, Wieze

Rolluiken

Elektrische rolluiken bieden heel wat voordelen, namelijk: Er valt veel moeilijker in te breken; ze zijn zonwerend, geluiddempend en isolerend, en tot slot wat dacht u van meer privacy? Een elektricien kan u vast nog meer voordelen opsommen.

Verlichting

Verlichting kunnen we niet meer wegdenken uit een woning. Waar moet je dan allemaal opletten? Er is intussen zo’n groot aanbod aan verlichting , alsook is het belangrijk te weten wat voor resultaat je wilt bereiken. Hierbij houd je best de aansluitpunten in gedachten. Een elektricien kan dus zeker van pas komen.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.