Elektricien in Gijzegem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Gijzegem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Electrotechnieken DS

7 minuten rijden naar Gijzegem
7 minuten rijden

O-TES

10 minuten rijden naar Gijzegem
10 minuten rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Johan Van Driessche

kwartier rijden naar Gijzegem
kwartier rijden

Tim Heirmans

kwartier rijden naar Gijzegem
kwartier rijden

Energco

kwartier rijden naar Gijzegem
kwartier rijden

De Corte Technieken

20 minuten rijden naar Gijzegem
20 minuten rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Jonathan De Both

20 minuten rijden naar Gijzegem
20 minuten rijden
Op slag stroom! Domotica, Automatisatie, Nieuwbouw, Renovatie, Parlofoon, Videofoon, Keuring en Herstelling.

Wim Van Hoeymissen

20 minuten rijden naar Gijzegem
20 minuten rijden

Planet-Eco

20 minuten rijden naar Gijzegem
20 minuten rijden
Aangedreven door de natuur en toch hetzelfde comfort

Remake Technical Solutions

half uur rijden naar Gijzegem
half uur rijden
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Gijzegem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Gijzegem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Gijzegem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aalst, Appels, Baardegem, Berlare, Denderbelle, Dendermonde, Erembodegem, Erpe, Erpe-Mere, Herdersem, Hofstade, Impe, Lebbeke, Lede, Meldert, Mespelare, Moorsel, Nieuwerkerken, Oudegem, Schoonaarde, Sint-Gillis-Dendermonde, Uitbergen, Wanzele, Wichelen, Wieze

Verlichting

Verlichting kunnen we niet meer wegdenken uit een woning. Waar moet je dan allemaal opletten? Er is intussen zo’n groot aanbod aan verlichting , alsook is het belangrijk te weten wat voor resultaat je wilt bereiken. Hierbij houd je best de aansluitpunten in gedachten. Een elektricien kan dus zeker van pas komen.

Domotica

Zoals we tegenwoordig alles op onze gsm kunnen, zo kunnen we ook ons huishouden automatiseren. Huishoudelijke apparatuur bedienen van op een afstand, onze veiligheid in de gaten houden, comfort vergroten, enz. Via Domotica is het allemaal mogelijk. Vraag raad aan uw elektricien.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.