Elektricien in Gijzegem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Gijzegem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Electrotechnieken DS

7 minuten rijden naar Gijzegem
7 minuten rijden

O-TES

10 minuten rijden naar Gijzegem
10 minuten rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Johan Van Driessche

kwartier rijden naar Gijzegem
kwartier rijden

Energco

kwartier rijden naar Gijzegem
kwartier rijden

Tim Heirmans

kwartier rijden naar Gijzegem
kwartier rijden

De Corte Technieken

20 minuten rijden naar Gijzegem
20 minuten rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Wim Van Hoeymissen

20 minuten rijden naar Gijzegem
20 minuten rijden

Jonathan De Both

20 minuten rijden naar Gijzegem
20 minuten rijden
Op slag stroom! Domotica, Automatisatie, Nieuwbouw, Renovatie, Parlofoon, Videofoon, Keuring en Herstelling.

Planet-Eco

20 minuten rijden naar Gijzegem
20 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Remake Technical Solutions

half uur rijden naar Gijzegem
half uur rijden
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Gijzegem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Gijzegem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Gijzegem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aalst, Appels, Baardegem, Berlare, Denderbelle, Dendermonde, Erembodegem, Erpe, Erpe-Mere, Herdersem, Hofstade, Impe, Lebbeke, Lede, Meldert, Mespelare, Moorsel, Nieuwerkerken, Oudegem, Schoonaarde, Sint-Gillis-Dendermonde, Uitbergen, Wanzele, Wichelen, Wieze

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.

Verlichting

Verlichting kunnen we niet meer wegdenken uit een woning. Waar moet je dan allemaal opletten? Er is intussen zo’n groot aanbod aan verlichting , alsook is het belangrijk te weten wat voor resultaat je wilt bereiken. Hierbij houd je best de aansluitpunten in gedachten. Een elektricien kan dus zeker van pas komen.

Keuring

Heb je net een huis aangekocht waar de elektriciteit verouderd is en een keuring opnieuw moet uitgevoerd worden. Dan laat u dit best uitvoeren door een elektricien; deze kent namelijk de regels waar een keurder naar kijkt.