Elektricien in Hofstade

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Hofstade? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Electrotechnieken DS

Hofstade
Hofstade

Johan Van Driessche

10 minuten rijden naar Hofstade
10 minuten rijden

O-TES

kwartier rijden naar Hofstade
kwartier rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

De Corte Technieken

kwartier rijden naar Hofstade
kwartier rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Planet-Eco

kwartier rijden naar Hofstade
kwartier rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Energco

20 minuten rijden naar Hofstade
20 minuten rijden

Jonathan De Both

20 minuten rijden naar Hofstade
20 minuten rijden
Op slag stroom! Domotica, Automatisatie, Nieuwbouw, Renovatie, Parlofoon, Videofoon, Keuring en Herstelling.

CRS

20 minuten rijden naar Hofstade
20 minuten rijden

Remake Technical Solutions

20 minuten rijden naar Hofstade
20 minuten rijden
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Elman

20 minuten rijden naar Hofstade
20 minuten rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Hofstade, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Hofstade, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Hofstade, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aalst, Baardegem, Denderbelle, Erembodegem, Erondegem, Erpe, Erpe-Mere, Gijzegem, Herdersem, Impe, Lebbeke, Lede, Mere, Mespelare, Moorsel, Nieuwerkerken, Ottergem, Oudegem, Schoonaarde, Smetlede, Vlekkem, Wanzele, Welle, Wichelen, Wieze

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Keuring

Heb je net een huis aangekocht waar de elektriciteit verouderd is en een keuring opnieuw moet uitgevoerd worden. Dan laat u dit best uitvoeren door een elektricien; deze kent namelijk de regels waar een keurder naar kijkt.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.