Elektricien in Hofstade

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Hofstade? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Electrotechnieken DS

Hofstade
Hofstade

Johan Van Driessche

10 minuten rijden naar Hofstade
10 minuten rijden

O-TES

kwartier rijden naar Hofstade
kwartier rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

De Corte Technieken

kwartier rijden naar Hofstade
kwartier rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Planet-Eco

kwartier rijden naar Hofstade
kwartier rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Energco

20 minuten rijden naar Hofstade
20 minuten rijden

Jonathan De Both

20 minuten rijden naar Hofstade
20 minuten rijden
Op slag stroom! Domotica, Automatisatie, Nieuwbouw, Renovatie, Parlofoon, Videofoon, Keuring en Herstelling.

Remake Technical Solutions

20 minuten rijden naar Hofstade
20 minuten rijden
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Nico Van De Putte

20 minuten rijden naar Hofstade
20 minuten rijden

Tim Heirmans

20 minuten rijden naar Hofstade
20 minuten rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Hofstade, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Hofstade, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Hofstade, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aalst, Baardegem, Denderbelle, Erembodegem, Erondegem, Erpe, Erpe-Mere, Gijzegem, Herdersem, Impe, Lebbeke, Lede, Mere, Mespelare, Moorsel, Nieuwerkerken, Ottergem, Oudegem, Schoonaarde, Smetlede, Vlekkem, Wanzele, Welle, Wichelen, Wieze

Zwembad

Pompen, filters, verlichting, verwarming, enz. Deze apparaten rondom een zwembad worden allemaal elektronisch aangestuurd. Had jij gedacht dat een zwembad zo vol met elektriciteit zat? Als jij graag dagelijks je baantjes zwemt, is het belangrijk deze apparatuur te onderhouden en herstellen door een elektricien indien nodig.

Automatische poorten

Door poorten te automatiseren krijg je vaker een veiliger gevoel; alsook het gebruikscomfort wordt verhoogd. Er zijn elektriciens die gespecialiseerd zijn in deze vorm van elektriciteitswerken.

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.