Elektricien in Meldert

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Meldert? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Energco

10 minuten rijden naar Meldert
10 minuten rijden

Electrotechnieken DS

10 minuten rijden naar Meldert
10 minuten rijden

Johan Van Driessche

10 minuten rijden naar Meldert
10 minuten rijden

Wim Van Hoeymissen

10 minuten rijden naar Meldert
10 minuten rijden

O-TES

kwartier rijden naar Meldert
kwartier rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Planet-Eco

kwartier rijden naar Meldert
kwartier rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Lammens Elektriciteitstechnieken

kwartier rijden naar Meldert
kwartier rijden

CRS

20 minuten rijden naar Meldert
20 minuten rijden

Elecvision

20 minuten rijden naar Meldert
20 minuten rijden

Tim Heirmans

half uur rijden naar Meldert
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Meldert, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Meldert, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Meldert, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aalst, Affligem, Asse, Baardegem, Denderbelle, Denderleeuw, Erembodegem, Essene, Gijzegem, Hekelgem, Herdersem, Hofstade, Lebbeke, Mazenzele, Merchtem, Mespelare, Mollem, Moorsel, Opwijk, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Ulriks-Kapelle, Teralfene, Ternat, Welle, Wieze

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.