Elektricien in Moorsel

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Moorsel? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Electrotechnieken DS

10 minuten rijden naar Moorsel
10 minuten rijden

Johan Van Driessche

10 minuten rijden naar Moorsel
10 minuten rijden

Energco

10 minuten rijden naar Moorsel
10 minuten rijden

O-TES

10 minuten rijden naar Moorsel
10 minuten rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Wim Van Hoeymissen

kwartier rijden naar Moorsel
kwartier rijden

Planet-Eco

kwartier rijden naar Moorsel
kwartier rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Lammens Elektriciteitstechnieken

20 minuten rijden naar Moorsel
20 minuten rijden

Tim Heirmans

20 minuten rijden naar Moorsel
20 minuten rijden

De Corte Technieken

half uur rijden naar Moorsel
half uur rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Jeroen Van den Bergh

half uur rijden naar Moorsel
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Moorsel, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Moorsel, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Moorsel, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aalst, Affligem, Baardegem, Denderbelle, Denderleeuw, Erembodegem, Erpe, Erpe-Mere, Essene, Gijzegem, Hekelgem, Herdersem, Hofstade, Lebbeke, Mazenzele, Meldert, Mespelare, Nieuwerkerken, Opwijk, Oudegem, Schoonaarde, Sint-Gillis-Dendermonde, Teralfene, Welle, Wieze

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.

Domotica

Zoals we tegenwoordig alles op onze gsm kunnen, zo kunnen we ook ons huishouden automatiseren. Huishoudelijke apparatuur bedienen van op een afstand, onze veiligheid in de gaten houden, comfort vergroten, enz. Via Domotica is het allemaal mogelijk. Vraag raad aan uw elektricien.