Elektricien in Impe

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Impe? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Electrotechnieken DS

7 minuten rijden naar Impe
7 minuten rijden

De Corte Technieken

10 minuten rijden naar Impe
10 minuten rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Nico Van De Putte

kwartier rijden naar Impe
kwartier rijden

Remake Technical Solutions

kwartier rijden naar Impe
kwartier rijden
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Jonathan De Both

kwartier rijden naar Impe
kwartier rijden
Op slag stroom! Domotica, Automatisatie, Nieuwbouw, Renovatie, Parlofoon, Videofoon, Keuring en Herstelling.

Johan Van Driessche

kwartier rijden naar Impe
kwartier rijden

Planet-Eco

20 minuten rijden naar Impe
20 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Christophe Schepens

20 minuten rijden naar Impe
20 minuten rijden

O-TES

20 minuten rijden naar Impe
20 minuten rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Patrick Glorieus

20 minuten rijden naar Impe
20 minuten rijden
Automatische poorten

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Impe, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Impe, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Impe, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aalst, Bambrugge, Bavegem, Burst, Erondegem, Erpe, Erpe-Mere, Hofstade, Lede, Letterhoutem, Massemen, Mere, Nieuwerkerken, Oordegem, Ottergem, Schellebelle, Schoonaarde, Serskamp, Smetlede, Vlekkem, Vlierzele, Wanzele, Westrem, Wichelen, Zonnegem

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Verdeelkast

Simpelweg: Een verdeelkast verdeelt de energie over de gehele woning, met andere woorden de verdeelkast is een heel belangrijk onderdeel en alles wat u hierin kan terugvinden, zoals de onderbrekingsschakelaar, differentieelschakelaar, zekeringen, kringen, enz.. moet dan ook in orde zijn om veiligheid te kunnen garanderen. Deze veiligheid kan enkel een elektricien u bieden.