Elektricien in Appelterre-Eichem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Appelterre-Eichem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Planet-Eco

7 minuten rijden naar Appelterre-Eichem
7 minuten rijden
Aangedreven door de natuur en toch hetzelfde comfort

Jonas De Ville

10 minuten rijden naar Appelterre-Eichem
10 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Frema Technics

10 minuten rijden naar Appelterre-Eichem
10 minuten rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Johan Van Driessche

10 minuten rijden naar Appelterre-Eichem
10 minuten rijden

Lammens Elektriciteitstechnieken

kwartier rijden naar Appelterre-Eichem
kwartier rijden

De Corte Technieken

kwartier rijden naar Appelterre-Eichem
kwartier rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Electrotechnieken DS

20 minuten rijden naar Appelterre-Eichem
20 minuten rijden

Krist Picard

20 minuten rijden naar Appelterre-Eichem
20 minuten rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Patrick Glorieus

half uur rijden naar Appelterre-Eichem
half uur rijden
Automatische poorten

Nico Van De Putte

half uur rijden naar Appelterre-Eichem
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Appelterre-Eichem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Appelterre-Eichem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Appelterre-Eichem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aspelare, Denderhoutem, Denderwindeke, Grimminge, Heldergem, Herzele, Idegem, Lieferinge, Meerbeke, Nederhasselt, Neigem, Nieuwenhove, Ninove, Onkerzele, Ophasselt, Outer, Pollare, Schendelbeke, Sint-Antelinks, Smeerebbe-Vloerzegem, Steenhuize-Wijnhuize, Voorde, Waarbeke, Woubrechtegem, Zandbergen

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Domotica

Zoals we tegenwoordig alles op onze gsm kunnen, zo kunnen we ook ons huishouden automatiseren. Huishoudelijke apparatuur bedienen van op een afstand, onze veiligheid in de gaten houden, comfort vergroten, enz. Via Domotica is het allemaal mogelijk. Vraag raad aan uw elektricien.

Stopcontacten

Je hebt meer stopcontacten nodig dan je denkt. Particulieren die hier niet mee vertrouwt zijn, durven wel eens te weinig stopcontacten plaatsen. Een elektricien helpt je met de vergeten plaatsen.