Elektricien in Appelterre-Eichem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Appelterre-Eichem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Planet-Eco

7 minuten rijden naar Appelterre-Eichem
7 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Jonas De Ville

10 minuten rijden naar Appelterre-Eichem
10 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Johan Van Driessche

10 minuten rijden naar Appelterre-Eichem
10 minuten rijden

Frema Technics

10 minuten rijden naar Appelterre-Eichem
10 minuten rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Lammens Elektriciteitstechnieken

kwartier rijden naar Appelterre-Eichem
kwartier rijden

De Corte Technieken

kwartier rijden naar Appelterre-Eichem
kwartier rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Electrotechnieken DS

20 minuten rijden naar Appelterre-Eichem
20 minuten rijden

Krist Picard

20 minuten rijden naar Appelterre-Eichem
20 minuten rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Patrick Glorieus

half uur rijden naar Appelterre-Eichem
half uur rijden
Automatische poorten

Nico Van De Putte

half uur rijden naar Appelterre-Eichem
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Appelterre-Eichem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Appelterre-Eichem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Appelterre-Eichem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aspelare, Denderhoutem, Denderwindeke, Grimminge, Heldergem, Herzele, Idegem, Lieferinge, Meerbeke, Nederhasselt, Neigem, Nieuwenhove, Ninove, Onkerzele, Ophasselt, Outer, Pollare, Schendelbeke, Sint-Antelinks, Smeerebbe-Vloerzegem, Steenhuize-Wijnhuize, Voorde, Waarbeke, Woubrechtegem, Zandbergen

Zwembad

Pompen, filters, verlichting, verwarming, enz. Deze apparaten rondom een zwembad worden allemaal elektronisch aangestuurd. Had jij gedacht dat een zwembad zo vol met elektriciteit zat? Als jij graag dagelijks je baantjes zwemt, is het belangrijk deze apparatuur te onderhouden en herstellen door een elektricien indien nodig.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Verlichting

Verlichting kunnen we niet meer wegdenken uit een woning. Waar moet je dan allemaal opletten? Er is intussen zo’n groot aanbod aan verlichting , alsook is het belangrijk te weten wat voor resultaat je wilt bereiken. Hierbij houd je best de aansluitpunten in gedachten. Een elektricien kan dus zeker van pas komen.