Elektricien in Nederhasselt

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Nederhasselt? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Planet-Eco

5 minuten rijden naar Nederhasselt
5 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Johan Van Driessche

10 minuten rijden naar Nederhasselt
10 minuten rijden

Lammens Elektriciteitstechnieken

kwartier rijden naar Nederhasselt
kwartier rijden

De Corte Technieken

kwartier rijden naar Nederhasselt
kwartier rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Jonas De Ville

kwartier rijden naar Nederhasselt
kwartier rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Electrotechnieken DS

kwartier rijden naar Nederhasselt
kwartier rijden

Frema Technics

kwartier rijden naar Nederhasselt
kwartier rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Nico Van De Putte

20 minuten rijden naar Nederhasselt
20 minuten rijden

Patrick Glorieus

half uur rijden naar Nederhasselt
half uur rijden
Automatische poorten

Krist Picard

half uur rijden naar Nederhasselt
half uur rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Nederhasselt, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Nederhasselt, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Nederhasselt, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aaigem, Appelterre-Eichem, Aspelare, Denderhoutem, Denderwindeke, Grimminge, Haaltert, Heldergem, Herzele, Iddergem, Idegem, Kerksken, Meerbeke, Nieuwenhove, Ninove, Okegem, Ophasselt, Outer, Pollare, Sint-Antelinks, Sint-Lievens-Esse, Smeerebbe-Vloerzegem, Voorde, Woubrechtegem, Zandbergen

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Keuring

Heb je net een huis aangekocht waar de elektriciteit verouderd is en een keuring opnieuw moet uitgevoerd worden. Dan laat u dit best uitvoeren door een elektricien; deze kent namelijk de regels waar een keurder naar kijkt.

Verlichting

Verlichting kunnen we niet meer wegdenken uit een woning. Waar moet je dan allemaal opletten? Er is intussen zo’n groot aanbod aan verlichting , alsook is het belangrijk te weten wat voor resultaat je wilt bereiken. Hierbij houd je best de aansluitpunten in gedachten. Een elektricien kan dus zeker van pas komen.