Elektricien in Neigem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Neigem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Lammens Elektriciteitstechnieken

5 minuten rijden naar Neigem
5 minuten rijden

Planet-Eco

7 minuten rijden naar Neigem
7 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Johan Van Driessche

10 minuten rijden naar Neigem
10 minuten rijden

Frema Technics

kwartier rijden naar Neigem
kwartier rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Jonas De Ville

kwartier rijden naar Neigem
kwartier rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

AS Technics

20 minuten rijden naar Neigem
20 minuten rijden

Electrotechnieken DS

20 minuten rijden naar Neigem
20 minuten rijden

De Corte Technieken

half uur rijden naar Neigem
half uur rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Energco

half uur rijden naar Neigem
half uur rijden

Wim Van Hoeymissen

half uur rijden naar Neigem
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Neigem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Neigem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Neigem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Appelterre-Eichem, Borchtlombeek, Denderwindeke, Gooik, Herfelingen, Kester, Leerbeek, Lennik, Liedekerke, Lieferinge, Meerbeke, Nieuwenhove, Ninove, Oetingen, Okegem, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Outer, Pamel, Pollare, Roosdaal, Sint-Kwintens-Lennik, Strijtem, Vollezele, Waarbeke, Zandbergen

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Automatische poorten

Door poorten te automatiseren krijg je vaker een veiliger gevoel; alsook het gebruikscomfort wordt verhoogd. Er zijn elektriciens die gespecialiseerd zijn in deze vorm van elektriciteitswerken.