Elektricien in Aspelare

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Aspelare? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Planet-Eco

7 minuten rijden naar Aspelare
7 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Johan Van Driessche

10 minuten rijden naar Aspelare
10 minuten rijden

Jonas De Ville

kwartier rijden naar Aspelare
kwartier rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

De Corte Technieken

kwartier rijden naar Aspelare
kwartier rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Frema Technics

kwartier rijden naar Aspelare
kwartier rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Lammens Elektriciteitstechnieken

kwartier rijden naar Aspelare
kwartier rijden

Electrotechnieken DS

kwartier rijden naar Aspelare
kwartier rijden

Nico Van De Putte

20 minuten rijden naar Aspelare
20 minuten rijden

Patrick Glorieus

20 minuten rijden naar Aspelare
20 minuten rijden
Automatische poorten

Krist Picard

20 minuten rijden naar Aspelare
20 minuten rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Aspelare, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Aspelare, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Aspelare, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aaigem, Appelterre-Eichem, Denderhoutem, Grimminge, Haaltert, Heldergem, Herzele, Idegem, Kerksken, Meerbeke, Nederhasselt, Nieuwenhove, Ninove, Ophasselt, Outer, Pollare, Ressegem, Schendelbeke, Sint-Antelinks, Sint-Lievens-Esse, Smeerebbe-Vloerzegem, Steenhuize-Wijnhuize, Voorde, Woubrechtegem, Zandbergen

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Domotica

Zoals we tegenwoordig alles op onze gsm kunnen, zo kunnen we ook ons huishouden automatiseren. Huishoudelijke apparatuur bedienen van op een afstand, onze veiligheid in de gaten houden, comfort vergroten, enz. Via Domotica is het allemaal mogelijk. Vraag raad aan uw elektricien.

Automatische poorten

Door poorten te automatiseren krijg je vaker een veiliger gevoel; alsook het gebruikscomfort wordt verhoogd. Er zijn elektriciens die gespecialiseerd zijn in deze vorm van elektriciteitswerken.