Elektricien in Denderleeuw

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Denderleeuw? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Johan Van Driessche

Denderleeuw
Denderleeuw

Planet-Eco

7 minuten rijden naar Denderleeuw
7 minuten rijden
Aangedreven door de natuur en toch hetzelfde comfort

Lammens Elektriciteitstechnieken

10 minuten rijden naar Denderleeuw
10 minuten rijden

Electrotechnieken DS

10 minuten rijden naar Denderleeuw
10 minuten rijden

Energco

kwartier rijden naar Denderleeuw
kwartier rijden

De Corte Technieken

20 minuten rijden naar Denderleeuw
20 minuten rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

O-TES

20 minuten rijden naar Denderleeuw
20 minuten rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Wim Van Hoeymissen

20 minuten rijden naar Denderleeuw
20 minuten rijden

Jonas De Ville

half uur rijden naar Denderleeuw
half uur rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Frema Technics

half uur rijden naar Denderleeuw
half uur rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Denderleeuw, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Denderleeuw, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Denderleeuw, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aalst, Affligem, Borchtlombeek, Denderhoutem, Erembodegem, Essene, Haaltert, Hekelgem, Iddergem, Kerksken, Liedekerke, Meerbeke, Meldert, Moorsel, Nieuwerkerken, Okegem, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Outer, Pamel, Roosdaal, Sint-Katherina-Lombeek, Strijtem, Teralfene, Wambeek, Welle

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Stopcontacten

Je hebt meer stopcontacten nodig dan je denkt. Particulieren die hier niet mee vertrouwt zijn, durven wel eens te weinig stopcontacten plaatsen. Een elektricien helpt je met de vergeten plaatsen.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.