Elektricien in Iddergem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Iddergem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Johan Van Driessche

Iddergem
Iddergem

Planet-Eco

5 minuten rijden naar Iddergem
5 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Lammens Elektriciteitstechnieken

10 minuten rijden naar Iddergem
10 minuten rijden

Electrotechnieken DS

10 minuten rijden naar Iddergem
10 minuten rijden

De Corte Technieken

20 minuten rijden naar Iddergem
20 minuten rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Energco

20 minuten rijden naar Iddergem
20 minuten rijden

Jonas De Ville

20 minuten rijden naar Iddergem
20 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Frema Technics

half uur rijden naar Iddergem
half uur rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

O-TES

half uur rijden naar Iddergem
half uur rijden
Meer dan 20 jaar ervaring - Degelijk werk voor een degelijke prijs - Omdat Uw comfort belangrijk is

Wim Van Hoeymissen

half uur rijden naar Iddergem
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Iddergem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Iddergem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Iddergem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aalst, Affligem, Aspelare, Borchtlombeek, Denderhoutem, Denderleeuw, Erembodegem, Essene, Haaltert, Hekelgem, Heldergem, Kerksken, Liedekerke, Meerbeke, Nederhasselt, Nieuwerkerken, Okegem, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Outer, Pamel, Pollare, Roosdaal, Strijtem, Teralfene, Welle

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Stopcontacten

Je hebt meer stopcontacten nodig dan je denkt. Particulieren die hier niet mee vertrouwt zijn, durven wel eens te weinig stopcontacten plaatsen. Een elektricien helpt je met de vergeten plaatsen.

Rolluiken

Elektrische rolluiken bieden heel wat voordelen, namelijk: Er valt veel moeilijker in te breken; ze zijn zonwerend, geluiddempend en isolerend, en tot slot wat dacht u van meer privacy? Een elektricien kan u vast nog meer voordelen opsommen.