Elektricien in Onkerzele

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Onkerzele? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Jonas De Ville

Onkerzele
Onkerzele
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Frema Technics

7 minuten rijden naar Onkerzele
7 minuten rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Planet-Eco

kwartier rijden naar Onkerzele
kwartier rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Krist Picard

kwartier rijden naar Onkerzele
kwartier rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Johan Van Driessche

20 minuten rijden naar Onkerzele
20 minuten rijden

Lammens Elektriciteitstechnieken

20 minuten rijden naar Onkerzele
20 minuten rijden

Jecolek

20 minuten rijden naar Onkerzele
20 minuten rijden
U kan bij ons terecht voor advies, het aanleggen, aanpassen of uitbreiden van de elektrische installatie. Een greep uit onze diensten: Nieuwbouw * Renovatie * Uitbreiding * Conform zetten na aankoop w...

De Corte Technieken

20 minuten rijden naar Onkerzele
20 minuten rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Stimatic

20 minuten rijden naar Onkerzele
20 minuten rijden

Patrick Glorieus

20 minuten rijden naar Onkerzele
20 minuten rijden
Automatische poorten

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Onkerzele, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Onkerzele, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Onkerzele, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Appelterre-Eichem, Aspelare, Deftinge, Galmaarden, Geraardsbergen, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Idegem, Lierde, Moerbeke, Nederboelare, Nieuwenhove, Ninove, Ophasselt, Overboelare, Schendelbeke, Sint-Maria-Lierde, Sint-Martens-Lierde, Smeerebbe-Vloerzegem, Viane, Voorde, Waarbeke, Zandbergen, Zarlardinge

Domotica

Zoals we tegenwoordig alles op onze gsm kunnen, zo kunnen we ook ons huishouden automatiseren. Huishoudelijke apparatuur bedienen van op een afstand, onze veiligheid in de gaten houden, comfort vergroten, enz. Via Domotica is het allemaal mogelijk. Vraag raad aan uw elektricien.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Verlichting

Verlichting kunnen we niet meer wegdenken uit een woning. Waar moet je dan allemaal opletten? Er is intussen zo’n groot aanbod aan verlichting , alsook is het belangrijk te weten wat voor resultaat je wilt bereiken. Hierbij houd je best de aansluitpunten in gedachten. Een elektricien kan dus zeker van pas komen.