Elektricien in Ophasselt

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Ophasselt? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Jonas De Ville

7 minuten rijden naar Ophasselt
7 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Frema Technics

10 minuten rijden naar Ophasselt
10 minuten rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Planet-Eco

kwartier rijden naar Ophasselt
kwartier rijden
Aangedreven door de natuur en toch hetzelfde comfort

Krist Picard

kwartier rijden naar Ophasselt
kwartier rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

De Corte Technieken

kwartier rijden naar Ophasselt
kwartier rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Patrick Glorieus

kwartier rijden naar Ophasselt
kwartier rijden
Automatische poorten

Jecolek

20 minuten rijden naar Ophasselt
20 minuten rijden

Stimatic

20 minuten rijden naar Ophasselt
20 minuten rijden

Johan Van Driessche

20 minuten rijden naar Ophasselt
20 minuten rijden

Chevy Hooghe

20 minuten rijden naar Ophasselt
20 minuten rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Ophasselt, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Ophasselt, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Ophasselt, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Appelterre-Eichem, Aspelare, Deftinge, Erwetegem, Geraardsbergen, Godveerdegem, Grimminge, Hemelveerdegem, Herzele, Idegem, Lierde, Nederboelare, Nederhasselt, Ninove, Onkerzele, Schendelbeke, Sint-Antelinks, Sint-Lievens-Esse, Sint-Maria-Lierde, Sint-Martens-Lierde, Smeerebbe-Vloerzegem, Steenhuize-Wijnhuize, Voorde, Woubrechtegem, Zandbergen

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Domotica

Zoals we tegenwoordig alles op onze gsm kunnen, zo kunnen we ook ons huishouden automatiseren. Huishoudelijke apparatuur bedienen van op een afstand, onze veiligheid in de gaten houden, comfort vergroten, enz. Via Domotica is het allemaal mogelijk. Vraag raad aan uw elektricien.

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.