Elektricien in Ophasselt

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Ophasselt? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Jonas De Ville

7 minuten rijden naar Ophasselt
7 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Frema Technics

10 minuten rijden naar Ophasselt
10 minuten rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Planet-Eco

kwartier rijden naar Ophasselt
kwartier rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

De Corte Technieken

kwartier rijden naar Ophasselt
kwartier rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Krist Picard

kwartier rijden naar Ophasselt
kwartier rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Patrick Glorieus

kwartier rijden naar Ophasselt
kwartier rijden
Automatische poorten

Jecolek

20 minuten rijden naar Ophasselt
20 minuten rijden
U kan bij ons terecht voor advies, het aanleggen, aanpassen of uitbreiden van de elektrische installatie. Een greep uit onze diensten: Nieuwbouw * Renovatie * Uitbreiding * Conform zetten na aankoop w...

Stimatic

20 minuten rijden naar Ophasselt
20 minuten rijden

Johan Van Driessche

20 minuten rijden naar Ophasselt
20 minuten rijden

Lammens Elektriciteitstechnieken

20 minuten rijden naar Ophasselt
20 minuten rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Ophasselt, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Ophasselt, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Ophasselt, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Appelterre-Eichem, Aspelare, Deftinge, Erwetegem, Geraardsbergen, Godveerdegem, Grimminge, Hemelveerdegem, Herzele, Idegem, Lierde, Nederboelare, Nederhasselt, Ninove, Onkerzele, Schendelbeke, Sint-Antelinks, Sint-Lievens-Esse, Sint-Maria-Lierde, Sint-Martens-Lierde, Smeerebbe-Vloerzegem, Steenhuize-Wijnhuize, Voorde, Woubrechtegem, Zandbergen

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Verdeelkast

Simpelweg: Een verdeelkast verdeelt de energie over de gehele woning, met andere woorden de verdeelkast is een heel belangrijk onderdeel en alles wat u hierin kan terugvinden, zoals de onderbrekingsschakelaar, differentieelschakelaar, zekeringen, kringen, enz.. moet dan ook in orde zijn om veiligheid te kunnen garanderen. Deze veiligheid kan enkel een elektricien u bieden.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.