Elektricien in Viane

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Viane? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Frema Technics

Viane
Viane
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Jonas De Ville

7 minuten rijden naar Viane
7 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Planet-Eco

20 minuten rijden naar Viane
20 minuten rijden
Aangedreven door de natuur en toch hetzelfde comfort

Lammens Elektriciteitstechnieken

20 minuten rijden naar Viane
20 minuten rijden

Jecolek

20 minuten rijden naar Viane
20 minuten rijden

Krist Picard

20 minuten rijden naar Viane
20 minuten rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Johan Van Driessche

half uur rijden naar Viane
half uur rijden

Stimatic

half uur rijden naar Viane
half uur rijden

De Corte Technieken

half uur rijden naar Viane
half uur rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Patrick Glorieus

half uur rijden naar Viane
half uur rijden
Automatische poorten

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Viane, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Viane, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Viane, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bassilly, Bever, Bois-De-Lessines, Deux-Acren, Fouleng, Galmaarden, Geraardsbergen, Goeferdinge, Graty, Grimminge, Hellebecq, Hoves, Idegem, Moerbeke, Nederboelare, Nieuwenhove, Ollignies, Onkerzele, Overboelare, Schendelbeke, Sint-Pieters-Kapelle, Tollembeek, Waarbeke, Zandbergen, Zarlardinge

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.