Elektricien in Viane

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Viane? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Frema Technics

Viane
Viane
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Jonas De Ville

7 minuten rijden naar Viane
7 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Planet-Eco

20 minuten rijden naar Viane
20 minuten rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Krist Picard

20 minuten rijden naar Viane
20 minuten rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Jecolek

20 minuten rijden naar Viane
20 minuten rijden
U kan bij ons terecht voor advies, het aanleggen, aanpassen of uitbreiden van de elektrische installatie.Een greep uit onze diensten:* Nieuwbouw* Renovatie* Uitbreiding* Conform zetten na aankoop woni...

Lammens Elektriciteitstechnieken

20 minuten rijden naar Viane
20 minuten rijden

Johan Van Driessche

half uur rijden naar Viane
half uur rijden

Stimatic

half uur rijden naar Viane
half uur rijden

Patrick Glorieus

half uur rijden naar Viane
half uur rijden
Automatische poorten

De Corte Technieken

half uur rijden naar Viane
half uur rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Viane, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Viane, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Viane, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bassilly, Bever, Bois-De-Lessines, Deux-Acren, Fouleng, Galmaarden, Geraardsbergen, Goeferdinge, Graty, Grimminge, Hellebecq, Hoves, Idegem, Moerbeke, Nederboelare, Nieuwenhove, Ollignies, Onkerzele, Overboelare, Schendelbeke, Sint-Pieters-Kapelle, Tollembeek, Waarbeke, Zandbergen, Zarlardinge

Automatische poorten

Door poorten te automatiseren krijg je vaker een veiliger gevoel; alsook het gebruikscomfort wordt verhoogd. Er zijn elektriciens die gespecialiseerd zijn in deze vorm van elektriciteitswerken.

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.