Elektricien in Schendelbeke

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Schendelbeke? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Jonas De Ville

Schendelbeke
Schendelbeke
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Frema Technics

10 minuten rijden naar Schendelbeke
10 minuten rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Planet-Eco

kwartier rijden naar Schendelbeke
kwartier rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Krist Picard

kwartier rijden naar Schendelbeke
kwartier rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

De Corte Technieken

20 minuten rijden naar Schendelbeke
20 minuten rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Jecolek

20 minuten rijden naar Schendelbeke
20 minuten rijden
U kan bij ons terecht voor advies, het aanleggen, aanpassen of uitbreiden van de elektrische installatie. Een greep uit onze diensten: Nieuwbouw * Renovatie * Uitbreiding * Conform zetten na aankoop w...

Lammens Elektriciteitstechnieken

20 minuten rijden naar Schendelbeke
20 minuten rijden

Johan Van Driessche

20 minuten rijden naar Schendelbeke
20 minuten rijden

Stimatic

20 minuten rijden naar Schendelbeke
20 minuten rijden

Patrick Glorieus

20 minuten rijden naar Schendelbeke
20 minuten rijden
Automatische poorten

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Schendelbeke, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Schendelbeke, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Schendelbeke, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Appelterre-Eichem, Deftinge, Geraardsbergen, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Herzele, Idegem, Lierde, Moerbeke, Nederboelare, Ninove, Onkerzele, Ophasselt, Overboelare, Sint-Antelinks, Sint-Maria-Lierde, Sint-Martens-Lierde, Smeerebbe-Vloerzegem, Steenhuize-Wijnhuize, Viane, Voorde, Waarbeke, Zandbergen, Zarlardinge

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Keuring

Heb je net een huis aangekocht waar de elektriciteit verouderd is en een keuring opnieuw moet uitgevoerd worden. Dan laat u dit best uitvoeren door een elektricien; deze kent namelijk de regels waar een keurder naar kijkt.