Elektricien in Bavegem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Bavegem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

De Corte Technieken

Bavegem
Bavegem
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Nico Van De Putte

5 minuten rijden naar Bavegem
5 minuten rijden

Remake Technical Solutions

7 minuten rijden naar Bavegem
7 minuten rijden
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Patrick Glorieus

kwartier rijden naar Bavegem
kwartier rijden
Automatische poorten

Electrotechnieken DS

kwartier rijden naar Bavegem
kwartier rijden

Christophe Schepens

kwartier rijden naar Bavegem
kwartier rijden

Chevy Hooghe

kwartier rijden naar Bavegem
kwartier rijden

Jonathan De Both

kwartier rijden naar Bavegem
kwartier rijden
Op slag stroom! Domotica, Automatisatie, Nieuwbouw, Renovatie, Parlofoon, Videofoon, Keuring en Herstelling.

Krist Picard

20 minuten rijden naar Bavegem
20 minuten rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Electro J&C

20 minuten rijden naar Bavegem
20 minuten rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Bavegem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Bavegem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Bavegem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Balegem, Bambrugge, Borsbeke, Burst, Erondegem, Gijzenzele, Hillegem, Impe, Landskouter, Lede, Letterhoutem, Massemen, Moortsele, Oombergen, Oordegem, Oosterzele, Ottergem, Scheldewindeke, Sint-Lievens-Houtem, Smetlede, Vlekkem, Vlierzele, Westrem, Wetteren, Zonnegem

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Zwembad

Pompen, filters, verlichting, verwarming, enz. Deze apparaten rondom een zwembad worden allemaal elektronisch aangestuurd. Had jij gedacht dat een zwembad zo vol met elektriciteit zat? Als jij graag dagelijks je baantjes zwemt, is het belangrijk deze apparatuur te onderhouden en herstellen door een elektricien indien nodig.